Afspraak maken?

0493-496175

Informatie ivm coronavirus

Update 11 mei

DE PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE IS WEER OPEN.

Dit betekent dat we weer mogen behandelen!

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0493-496175 of 06-40759300 (appen) of mailen: info@fysiosportweerden.nl.

Om niet te veel mensen tegelijkertijd in de praktijk te laten komen, willen wij u vriendelijk verzoeken om dit ook echt zoveel mogelijk via de telefoon, app of mail te doen!

Indien u een afspraak heeft in de praktijk dan hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen ivm het Coronavirus. U krijgt deze vóór de afspraak per mail toegestuurd of ze worden telefonisch met u doorgenomen. Met deze  maatregelen zorgen we er samen voor dat de behandeling op een zo veilig en fijn mogelijke manier kan verlopen.

HEEFT U LAST VAN CORONA-SYMPTOMEN? BENT U NIET FIT? IS ER IEMAND IN UW DIRECTE OMGEVING WAARMEE U CONTACT HEEFT (GEHAD) ZIEK GEWORDEN? MELD U DAN GRAAG PER TELEFOON OF MAIL AF.

Ook het maken van een afspraak op afstand (telefonische of digitale afspraak) behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Ondertussen hebben onze longfysiotherapeuten Janneke en Lonneke zich d.m.v. de cursus van Chronisch ZorgNet, gespecialiseerd in de revalidatietraining na Corona. Zie hiervoor het bericht ‘Fysiotherapie na Corona’ op deze site.

Team fysiotherapie Paul van der Weerden

 

 

 

 

 

 

Corona update! Wegens de corona crisis wijken onze werkzaamheden af. Houd de blog hier beneden in de gaten voor de laatste update!
×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?