Afspraak maken?

0493-496175

Lonneke Peeters-Dekkers

Hallo, ik ben Lonneke Peeters en ik ben sinds 2004, met veel plezier, werkzaam bij Paul van der Weerden. Ik probeer samen met de ‘patiënt’ de oorzaak van zijn/haar probleem te achterhalen.

Soms is dat redelijk eenvoudig, maar regelmatig zijn er ook lastigere, minder voor de hand liggende, oorzaken. Eén van de grote invloeden op onze vitaliteit/gezondheid is voeding, wat een onmisbaar puzzelstukje in het geheel is. Door de interesse hiernaar heb ik me de afgelopen tijd verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer.

Orthomoleculaire voedingsleer

Het is heerlijk om te kunnen genieten van ons eten, maar daarnaast is het ook erg belangrijk dat wat we eten voedzaam is. Zo krijgen we door de orthomoleculaire voedingsleer beter inzicht in hoe we ons lichaam de beste brandstof en bouwstof kunnen bieden voor optimale energie, groei en herstel. Door een juist voedingspatroon kunnen vele klachten en ziekten verholpen of voorkomen worden (‘je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’).

Longpatiënten

Naast het individueel behandelen en revalideren, begeleid ik samen met Janneke de longpatiënten die bij ons komen. Door fysieke training en leefstijladviezen kunnen spierkracht en conditie geoptimaliseerd worden. Hierdoor worden de ‘normale dagelijkse activiteiten’ minder benauwend en wordt de kans op infecties kleiner.

Ik kijk ernaar uit om me nog jaren verder te kunnen ontwikkelen in dit geweldige team in het prettige dorp Someren!

‘Heb respect voor je eigen lichaam. Ga op zoek en sta open voor jouw mogelijkheden voor herstel en groei. Werk daaraan, in je eigen tempo.’

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?