Afspraak maken?

0493-496175

Didi van Breugel-van Sinten

Hoi, ik heet Didi van Breugel, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Dat kan zijn met onze lieve hond Lola of wanneer ik een paar keer in de week diverse sporten kan beoefenen in de sportschool.

Actieve revalidatie

In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik de 2-jarige opleiding sportrevalidatie gevolgd. Ik heb op meerdere plekken werkervaring opgedaan en inmiddels ben ik al weer sinds 2010 met veel plezier aan het werk bij Fysiotherapie Paul van der Weerden. De actieve revalidatie is uitstekend toepasbaar binnen onze praktijk, waar we voor iedereen een revalidatie op maat kunnen maken.

Naast de actieve revalidatie heb ik me verder verdiept in het begeleiden van zwangere vrouwen via de opleiding Zwangerfit.

Verbetering leefstijl

Daarnaast ben ik me aan het specialiseren op het gebied van verbetering van leefstijl met gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en een juiste balans tussen in-en ontspanning. Zo hoop ik mensen te kunnen begeleiden en motiveren naar een zo groot mogelijke kwaliteit van leven binnen zijn of haar mogelijkheden, van jong tot oud!

Zo zijn we bij Fysiotherapie Paul van der Weerden met een groot team gespecialiseerde collega’s. Al met al hoop ik nog vele jaren met net zoveel plezier in Someren te blijven werken!

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam.’

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?