Afspraak maken?

0493-496175

Sportspreekuren Fysiotherapie Paul van der Weerden

Een blessure oplopen is nooit fijn, zeker als je enkele weken bent uitgeschakeld. Maar hoe weet je wat de ernst is van de blessure en hoe lang het herstel gaat duren of kun je toch het komende weekend gaan sporten. Je wilt het liefst zo snel mogelijk weten wat de diagnose is en dan gaan werken aan je herstel.

Screening

Wij bieden je de mogelijkheid om snel een eerste screening te plannen. Deze mogelijkheid geldt voor alle sporters die in het weekend een blessure hebben opgelopen of die gedurende de week tijdens de trainingen geblesseerd raken. Er wordt een afspraak ingepland van 10 minuten.

Spreekuur, locatie en kosten

Voor het spreekuur op maandag kunt u zich aan melden op maandagochtend 8 uur tot en met 12 uur door middel van het invullen van het onderstaande intakeformulier en dit te verzenden. U ontvangt dan een mailtje over de tijd wanneer en hoe laat u wordt ingepland. Voor het spreekuur van vrijdag geldt dat u zich op vrijdagochtend kunt aanmelden van 8 uur tot en met 12 uur.

De kosten van het sportspreekuur zijn gratis, maar als je verder wordt behandeld door een van de collega’s wordt dat gezien als een fysiotherapeutische behandeling.

U kunt terecht in onze praktijk ‘’locatie’’ Verdonckstraat 2 op maandagavond van 19.30 – 20.30 en ‘’locatie’’ Kerkstraat 6a op vrijdagmiddag van 16.30 – 17.30.

  Intakeformulier

  Sport

  Klachten

  Als u een cijfers voor uw pijnklachten moet geven, waarbij 0 helemaal geen pijn is en 10 de meest erg denkbare pijn, hoeveel pijn heeft u dan in rust en bij inspanning?

  Persoonsgegevens

 • Privacy policy + cookie gebruik

 • Laatste nieuws, praktijkervaringen en branche informatie

  ×

  Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

  × Afspraak maken?