Afspraak maken?

0493-496175

Bram Respen

Mijn naam is Bram Respen. In augustus 2020 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven als algemeen fysiotherapeut.

Na mijn afstuderen in augustus ben ik aan de slag gegaan bij twee fysiopraktijken in de 1e lijn. Zo heb ik afgelopen maanden ervaring op kunnen doen als algemeen fysiotherapeut bij PTC Limburg in Roermond en bij Fysio Maarheeze.

Ervaring als bewegingsagoog

Naast de fysiotherapie heb ik nu ook een aantal jaren ervaring als bewegingsagoog/trainer binnen de gezondheidszorg. Hierbij hield ik me vooral bezig met het opstellen van trainingsschema’s, metingen en het uitvoeren van groepslessen binnen sportcentra.

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam binnen de praktijk van Paul. Tijdens mijn afstudeerstages heb ik mijn kennis en vaardigheden verbreed binnen de 1e lijn. Hierdoor heb ik kennisgemaakt met verschillende klachten aan het menselijk lichaam en wil ik mijzelf in de toekomst blijven ontwikkelen als algemeen fysiotherapeut.

Actief en passief behandelplan

Door middel van het opstellen van zowel een actief als passief behandelplan probeer ik samen met de persoon het doel te bereiken. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om de persoon achter de klacht te leren kennen om zodoende terugkerende klachten te voorkomen. Door een duidelijk beeld van het dagelijks leven van een persoon te vormen, kan het behandelplan effectiever worden ingezet om zowel op korte als op lange termijn uitkomst te bieden.

In mijn vrije tijd ga ik graag iets doen met vrienden en voetbal ik bij SSE in Someren-Eind, waarbij ik ook de fysiotherapie van de senioren verzorg.

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?