Afspraak maken?

0493-496175

Esther Verhees-Smits

Hallo, mijn naam is Esther Verhees. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven als fysiotherapeut. Daarna ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut in een praktijk in Krefeld (Duitsland).

In 2011 ben ik gaan werken bij de praktijk van Paul van der Weerden; de praktijk zocht iemand om te helpen met de administratie (iets wat tot dan toe de fysiotherapeuten grotendeels zelf deden) en ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Administratie van de praktijk optimaliseren

Het belangrijkste in de praktijk is het enthousiasme van het team! Het is prettig en werkt erg motiverend als je de ruimte krijgt om je eigen interesses en kwaliteiten te ontwikkelen. Ik kan het werk doen wat ik leuk vind en met mijn fysiotherapeutische achtergrond komt dat goed uit in de praktijk. Ik vind het heerlijk om in de buurt te werken. Zo kan ik werk en gezin goed combineren. Door de afwisseling van verschillende taken (o.a. het plannen van agenda’s, het contact met verzekeraars, een stukje boekhouding) is nooit saai. Maar zeker ook het contact met de patiënten en collega’s maken het werk ontzettend leuk. En als je doet wat je leuk vindt, krijg je daar energie van!

Het blijft continu een uitdaging om het administratieve gedeelte van de praktijk te optimaliseren. De ontwikkelingen gaan snel en dat houdt het werk boeiend.

Kwalitatieve goede zorg voor de patiënt blijft daarbij het belangrijkste uitgangspunt!

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?