Afspraak maken?

0493-496175

Luc Bouwmans

Mijn naam is Luc Bouwmans. Nadat ik eind juni 2019 afgestudeerd ben aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven ben ik bij Paul van der Weerden aan de slag gegaan.

Tijdens mijn afstudeerstage bij revalidatiecentrum Blixembosch heb ik mijn kennis en vaardigheden verbreed ten aanzien van neurologische aandoeningen en met name neuromusculaire aandoeningen (in de volksmond ‘’spierziekten’’). Met een persoonlijk gemaakt behandelplan probeer ik alles uit de kast te halen om ervoor te zorgen dat iemand de mogelijkheid krijgt om op de top van zijn/haar kunnen te functioneren.

Manuele Therapie

In januari 2021 ben ik gestart met de Master of Science (Msc) opleiding Manuele Therapie aan de SOMT University in Amersfoort. De manuele therapie richt zich met name op het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat die zich uiten in het neuromusculoskeletale gebied. De blik is hierbij met name gericht op klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Het herstellen van de bewegingsfunctie van een bepaald gewricht kan vaak al snel resultaten geven.

Samen een persoonlijk behandelplan opstellen

Mijn gedrevenheid voor het vak fysiotherapie wordt versterkt wanneer ik samen met iemand kijk naar welke behandelmethode het beste past bij zijn/haar klacht. Goed luisteren naar wat iemand te vertellen heeft is relevant, omdat geen een behandelplan ontstaat vanuit louter kennis die je bezit. Persoonlijke factoren en behoeftes spelen bij het maken van een behandelplan een belangrijke rol. Dit houd ik dan ook altijd voor ogen.

Dynamisch

Het jonge, dynamische team van Paul sluit perfect aan bij mijn visie over hoe een fysiotherapie praktijk ingericht moet zijn. Met verschillende aandachtsgebieden en interesses om de mensen op een zo goed mogelijke en deskundige manier te helpen.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij SV Someren en verzorg ik de fysiotherapie voor de jeugd van SV Someren. Verder vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met mijn naasten. Ook ontspanning is namelijk zeer belangrijk.

‘Ik kan niet bestaat niet, maar denk in mogelijkheden om je doel te bereiken.’

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?