Afspraak maken?

0493-496175

Mark Thielemans

Hoi, mijn naam is Mark Thielemans, sinds 2002 afgestudeerd fysiotherapeut. Vanaf die tijd ben ik 7 jaar werkzaam geweest in een praktijk voor fysiotherapie in Nuenen. Sinds 2010 werk ik bij Fysiotherapiepraktijk Paul van der Weerden in Someren.

Daarbij werk ik ook als sportbegeleider in het Trainingscentrum Teun en Paul. De variatie van het werken in de praktijk en het trainingscentrum vind ik een zeer leuke afwisseling en geeft mij veel plezier en energie in het werk.

Nek- en rugklachten en orthopedische letsels

Ik heb in de loop der jaren mijn kennis vergroot op het gebied van nek- en rugklachten en van orthopedische letsels aan bijvoorbeeld knie, enkel, heup en schouders. Samen met Janneke verzorg ik een preventief programma voor jonge voetballers bij SV Someren (Joint Forces). Ook werk ik geregeld samen met de specialisten van Top Support op het gebied van knie- en enkelletsels.

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een hart en/of vaataandoening.

Fysiotherapeut en sportbegeleider

Als fysiotherapeut en sportbegeleider vind ik het geweldig dat ik een bijdrage kan leveren aan iemand zijn gezondheid en hem of haar daarbij kan helpen om de kwaliteit van het leven te optimaliseren.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik fiets en hardloop met enige regelmaat. Ik ben ook betrokken bij de voetbalclub VV Linne in het dorp waar ik woon. Daarbij heb ik de verantwoordelijkheid over de medische afdeling binnen de selectie. Ik doe daar o.a. blessurebehandeling/preventie en hersteltraining, en ja, zo af en toe trap ik ook balletje mee.

We hebben een ontzettend leuk, jong en dynamisch team en ik kan mijzelf nog velen jaren ontwikkelen in dit team om zo een bijdrage te leveren aan deze praktijk.

‘Geloof in jezelf en dan kun je het beste in jezelf naar boven halen.’

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?