Afspraak maken?

0493-496175

Nicole Versteegen

Mijn naam is Nicole Versteegen. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en na ruim 6 jaar in een andere eerstelijnspraktijk gewerkt te hebben, ben ik sinds augustus 2023 met veel plezier werkzaam bij Paul van der Weerden.

Manuele therapie
In juni 2023 heb ik mijn Master of Science Manuele Therapie behaald aan de SOMT in Amersfoort. Hier heb ik nog meer kennis opgedaan over het gehele bewegingsapparaat en heb ik geleerd om met een bredere blik naar klachten te kijken. Ook heb ik vanuit deze opleiding nog meer mogelijkheden in mijn behandeling, om een eventuele beperking in de beweeglijkheid van een gewricht op te heffen. Iedere klacht is anders en daarom kijken we samen welke behandelmethode het beste past.

Claudicatio Intermittens
Sinds maart 2019 ben ik aangesloten bij het Chronisch Zorgnet met de specialisatie “perifeer arterieel vaatlijden”, ook wel bekend als etalagebenen. Hierbij ervaren mensen pijn in de benen (met name de kuiten) tijdens het lopen als gevolg van een vernauwing in een van de bloedvaten naar de benen toe. Looptraining is de voornaamste therapie bij deze klacht, waarbij we vaak ook een combinatie maken met andere oefeningen.

In mijn vrije tijd sport ik graag (o.a. tennis, hardlopen, mountainbiken) of maak ik samen met mijn vriend en ons hondje een wandeling in de natuur. Verder ben ik actief binnen de drumband in het dorp waar ik ben opgegroeid.

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?