Afspraak maken?

0493-496175

Paul van der Weerden

Mijn naam is Paul van der Weerden, sportfysiotherapeut en eigenaar van Fysiotherapiepraktijk Paul van der Weerden B.V.

Sinds 1990 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en vanaf 1997 heb ik een eigen praktijk in het hartje van Someren.

Bewegen van de mens optimaliseren

Het bewegen van het menselijk lichaam heeft altijd al mijn interesse gehad. Als fysiotherapeut is het fascinerend om het bewegen van de mens te optimaliseren. Gezien de ervaring in de sportwereld ben ik ook al lange tijd bezig met het trainen en begeleiden van sporters. Een aantal jaren geleden ben ik fysiotherapie, training en voeding gaan combineren om op die manier het begeleiden van mensen in het dagelijks leven op gebied van gezondheid verder te verbeteren. Met een goed team specialisten om me heen blijft dat mijn ultieme doel. Daarbij hoort ook de intensieve samenwerking met het medisch team van Top Support (o.a. begeleiding van PSV).

Natuurlijk bewegen

Samen met bewegingswetenschapper Teun Custers ben ik daarnaast ook mede eigenaar van Trainingscentrum Teun en Paul en Natuurlijk Bewegen. Wij richten ons daarbij zoveel mogelijk op de preventieve kant van de gezondheidszorg, wat in mijn ogen ook het belangrijkste is.

Ik ben gelukkig getrouwd met Angelique en heb drie lieve dochters, Iris, Luca en Jade. Mijn hobby’s zijn hardlopen, zingen, muziek luisteren en vooral veel plezier maken.

‘Haal de kracht en energie uit jezelf, waardoor het leven jou onmiskenbaar meer energie terug kan geven.’

 

×

Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

× Afspraak maken?