Afspraak maken?

0493-496175

Trainingscentrum

Naast de praktijk voor fysiotherapie heeft  Paul van der Weerden samen met Teun Custers sinds een aantal jaren een trainingscentrum. Door jarenlange ervaring in de sportwereld is er altijd al een grote interesse geweest in alle trainingsprincipes.

Alledaagse handelingen

Paul is er ook van overtuigd dat deze trainingsprincipes niet alleen te gebruiken zijn door (top-)sporters, maar ook geschikt zijn voor het begeleiden van mensen in hun alledaagse handelingen. Maatwerk per persoon staat bij hem en zijn medewerkers voorop.

Samenwerking

Er wordt te vaak niet specifiek per persoon getraind, waardoor de trainingen op den duur geen effect meer hebben of zelfs een negatief effect krijgen op het algemeen welzijn in het dagelijkse leven. Vandaar dat er de mogelijkheid is om mensen een uitgebreide test te laten ondergaan, waarbij gekeken wordt naar uithoudingsvermogen, kracht en stabiliteit. Dit zijn belangrijke elementen, die zorgen in het dagelijkse leven voor het optimaliseren van het algemeen welbevinden (‘je lekker voelen’). Er is in het trainingscentrum, na de sporttest gedaan te hebben, de mogelijkheid om te trainen met intensieve begeleiding (wellnesstraining).

Er bestaat een nauwe samenwerking tussen het trainingscentrum en de fysiotherapie.

Meer informatie

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.trainingscentrumteunenpaul.nl

Locatie

Het trainingscentrum is gevestigd in de Verdonckstraat 2 in Someren.

    Laatste nieuws, praktijkervaringen en branche informatie

    ×

    Wil je een afspraak maken? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur met éédruk op de knop een WhatsApp, wel zo makkelijk!

    × Afspraak maken?